Taal cursus Spaans in Spanje

Als je op zoek bent naar een cursus Spaans in Spanje, met of zonder huisvesting en voor weinig geld, dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor je doen?

UniSpain is gespecialiseerd in het helpen van studenten en professionals uit de hele wereld bij het vinden van de juiste Spaanse taalcursus en huisvesting in Spanje.

Wij kunnen aanbevelingen doen over welke cursus het beste bij je past en welke school of Universiteit deze taalcursus aanbiedt. Alle cursussen zijn goedgekeurd door de Spaanse overheid en worden gegeven op de beste scholen en Universiteiten in Spanje.

Een andere goede reden om je cursus Spaans via UniSpain te boeken is de korting die je bij ons ontvangt. Je betaalt tot 10% minder voor een cursus en tot 20% minder voor huisvesting dan wanneer je direkt via de school of Universiteit zou boeken. Wij schrijven je tevens gratis in. En na het inschrijven op de school en/of Universiteit van je keuze, sturen wij je een plattegrond en belangrijke informatie over je bestemming evenals een ¨studentengids¨ met meer informatie over wat mee te brengen.

Wat bieden wij nog meer:

þ      de mogelijkheid om programma’s in verschillende steden te combineren en om je huisvesting te verlengen,

þ     extra kortingen tot 5% op verschillende cursussen (bovenop de gewone kortingen)

þ     een praktische gids over Spanje, een gratis internationale belkaart, een studentenkaart van ForOcio (Madrid) en een mobiele telefoon (alleen voor taalcurssusen van 6 maanden of langer).

Voordat je je cursus met UniSpain boekt, raden wij je aan om de prijs te vergelijken met andere tussenhandelaren en zelfs met de school of Universiteit van je keuze. Wij zijn er namelijk zeker van dat niemand je een lagere prijs kan bieden voor een cursus met dezelfde kwaliteit en met dezelfde services die UniSpain biedt. Mocht je die tóch vinden, dan horen wij dat graag van je. Dan doen we je een nog beter aanbod!

Onze Cursussen
UniSpain biedt een grote variatie aan programma’s die bedacht zijn voor meerdere type mensen en voor verscheidene doeleinden en niveau’s. Het merendeel van onze klanten zijn studenten, jongeren en professionals tussen de 16 en 35 jaar oud.De volgende links bevatten informatie over onze cursussen (in het Engels/Spaans). Mocht je na het lezen hiervan toch nog vragen hebben of heb je liever (meer) informatie in het Nederlands, dan kun je ons een e-mail naar het volgende contact adres sturen: [email protected]. Wij zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Standaard cursus Spaans
Spaanse cursussen op de Universiteit
Spaanse cursussen voor tieners
Spaanse cursussen voor 50 plussers
Business Spaans
Online Cursus Spaans
D.E.L.E. voorbereidings cursus

De locaties van onze scholen en Universiteiten

We weten hoe belangrijk het is om de juiste cursus en locatie te vinden, vooral voor studenten die de taal in de toekomst nodig hebben op academisch of professioneel niveau, maar ook om de hele ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Om het kiezen van een bestemming makkelijker te maken, vind je hieronder een korte omschrijving van de locaties die UniSpain je kan bieden.

Alicante – Een middel grote stad (ong. 300.000 inwoners) met een mild klimaat. Het is gelegen aan de Costa Blanca en heeft vele mooie stranden, een prachtige boulevard en gezellige winkel straatjes. Het is een populaire toeristische bestemming en heeft een zeer levendig nachtleven en leuke restaurantjes waar je typisch Spaans kunt eten.

Granada – Een echte studenten stad, met gemiddeld zo’n 60.000 studenten per jaar. Het klimaat is gevarieerd en de stad ligt aan de voet van de Sierra Nevada, waar je ´s winters heel goed kunt skieën of snowboarden.

Uitgaan in Granada is heel gezellig en de studenten organiseren verschillende ¨fiestas¨ in parken en op straat in de zomer maanden. In de winter maanden kun je gezellig ¨tapas¨ gaan eten en daarna een van de vele bars of discotheken binnen stappen.

Ibiza– Ibiza, officieel bekend als Eivissa in het Catalaans, is een kleine stad met een bevolking van ongeveer 45.000 personen (op het eiland wonen rond de 110.00 personen). Het is de hoofdstad van het eiland Ibiza (wat een totaal van 575 vierkante kilometer meet) en één van de vijf eilanden van de Balearen dat een autonome regio van Spanje vormt en gelegen is langs de Zuidoost kust.

Málaga – Málaga is een vrij grote stad (ong. 600.000 inwoners) en ligt aan de Mediterraanse zee in het zuiden van Spanje. Het heeft een mild klimaat met mooi weer van Maart tot en met Oktober en heeft zo’n 320 dagen zon per jaar. Het is gelegen aan de ¨Costa del Sol¨ en heeft vele stranden vol met toeristen.

In het centrum kun je leuk uitgaan. Er zijn een hele boel ¨tapas¨ bars en restaurants te vinden waar je lekker kunt eten, voor niet al te veel geld. En bars en discotheken lopen elk weekend vol tot aan de vroege ochtend uurtjes.

Pamplona – De hoofdstad van Navarra is Pamplona en is gelegen in het hart van de regio Navarra, in een gebogen vallei bekend als de ¨Cuenca de Pamplona¨ die verbinding maakt met het bergachtige noorden via de Ebro-vallei. De oude historische wijk ligt aan de oevers van de rivier de Arga, terwijl het moderne Pamplona zich uit spreidt aan beide zijden van de oever.

Sevilla – Sevilla is een grote, levendige stad waar je het wezenlijke van de provincie Andalucia kunt vinden – vriendelijke mensen en een verwelkomende atmosfeer. Het heeft meer dan 700.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie. De stad is bekend om zijn Flamenco, concerten, teaters en operas.

En uitgaan in Sevilla kun je tot ´s morgens vroeg.

Valencia – Valencia is de hoofstad van de provincie Valencia en heeft ong. 770.000 inwoners.

Het heeft een mild klimaat en een rijke geschiedenis. Ook is het erg populair onder studenten en toeristen.

Valencia heeft een interessant nachtleven waar een hoop jongeren elk weekend aan mee doen; uitgaan op vrijdag avond en niet terugkomen tot op zijn minst zondag! Dit is natuurlijk alleen voor diegene die genoeg energie en uithoudingsvermogen hebben!

Barcelona – Een grote en moderne stad met ongeveer 1.500.000 inwoners. De perfecte bestemming voor mensen die zich in een grote stad op hun plaats voelen, maar tevens graag naar het strand gaan om van hun rust en het mooie weer te genieten. In Barcelona kun je iedere nacht volop van het nachtleven genieten. In de zomer eerst een drankje bestellen op een terrasje in de stad of in de haven en in de winter is het centrum van de stad de perfecte plaats om een discotheek in te duiken.

Cadiz–Over Cadiz wordt gezegd dat het de oudste stad van Europa is, opgericht in 1100 voor Christus door de Feniciërs. Zij noemden de stad Gadir, wat "fort" betekend. De stad ligt aan de Costa de La Luz naast de Atlantische Oceaan en heeft een kleine populatie van ongeveer 150.000 personen. Cadiz staat bekend om haar meest fantastische ongerepte stranden van Spanje. Dit in tegenstelling tot de toeristische buurman, de Costa del Sol...

Gran Canaria – Is het op één na grootste eiland na Tenerife, en is een van de zeven Canarische Eilanden. Het is een veelbezochte toeristische stad en studeren op Gran Canaria is erg aangenaam door het fijne klimaat. Het eiland heeft in totaal ong. 800.000 inwoners en de helft hiervan woont in de stad Las Palmas de Gran Canaria.

Het nachtleven, net als in iedere andere stad, is volop aanwezig. En in het centrum van de stad zijn de discotheken tot zo’n beetje 6 uur ´s ochtends open.

Madrid – Een grote stad, de hoofstad van Spanje, met zo’n 3.500.000 inwoners waar altijd wel iets te beleven is. Er worden veel concerten gegeven en sport evenementen en festivals zijn regelmatig te vinden in verschillende delen van de stad.

Als je van uitgaan houdt, is Madrid echt aan te bevelen. Je kunt er Ierse, Duitse en Scandinavische bars vinden, net als reggae bars, jazz bars en natuurlijk typische Spaanse ¨tapas¨ bars. De meeste bars en discotheken zijn het hele jaar open op alle dagen van de week (en soms zelfs op alle uren van de dag).

Salamanca – Een eeuwenoude universiteitsstad waar ongeveer 50.000 studenten per jaar studeren en waar de taal op zijn puurst geproken wordt. De stad heeft ong. 180.000 inwoners en het klimaat is gevarieerd; warm en droog in de zomer en koud en nat in de winter.

Ondanks het feit dat de stad niet erg groot is, is het uitgaansleven in Salamanca best levendig. De jongeren komen bijeen op het grote plein vlakbij de Universiteit om wat ¨tapas¨ te eten of om gezellig te kletsen en te genieten van de muziek die vanuit de barretjes klinkt.

Santiago Compostela – Santiago de Compostela is gelegen in de autonome regio van Galicië, het noord-westelijk deel van Spanje. Het is gelegen binnen de provincie van A Coruña en is de hoofdstad van Galicië. De officiële telling van de bevolking van de gemeente van Santiago de Compostela komt neer op iets meer dan 93.000 personen, maar het wordt eigenlijk geschat op ongeveer 130.000 personen, inclusief de universitaire studenten van de stad.

Tenerife – De grootste van de Canarische Eilanden en staat bekend om zijn gevarieerde landschappen. Het eiland heeft tevens verschillende klimaten; in het zuiden is het altijd droog en zonnig en in het noorden is het vochtig en vaak bewolkt.

Tenerife heeft het hele jaar door een vibrant nachtleven, wat meestal zo rond 10 uur begint met een etentje. Daarna gaat men naar een open-lucht bar of salsa pub om wat te drinken en te dansen. In de toeristische plaatsjes zoals Puerto de la Cruz of Playa de las Americas vindt je verschillende clubs waar je tot ´s ochtends vroeg door kunt dansen.

 

Voor meer informatie over de services die UniSpain je kan bieden, raden we je aan om een kijkje te nemen op de volgende paginas:

Waarom UniSpain – Hier kun je meer informatie vinden over hoe wij werken en waarom jij daar je voordeel uit kunt halen.

Kies je programma – Deze link stuurt je door naar een lijst van de Spaanse cursussen die UniSpain je biedt. Hier wordt uitgelegd voor wie deze bedoeld zijn, waar je dit programma kunt studeren, enz.

Studenten Huisvesting in Spanje – Alles over de huisvesting service die UniSpain in heel Spanje biedt, inclusief omschrijvingen en foto’s van studenten apartmenten, ´host´families, privé apartmenten en/of hotels en hostals.

Bruikbare Info & Links – Alles over het Spaanse weer, geld, academische ´credits´ en een link sectie waar je de beste links kunt vinden met meer informatie over Spanje.

Spaans studeren in Spanje – Informatie over waarom het beter is om Spaans in Spanje te leren en informatie over de scholen en Universiteiten waar onze cursussen aangeboden worden.

Help Kiezen – Als je twijfels hebt over in welke stad je Spaans wilt leren of welke cursus het beste bij je zou passen, vul dan dit formulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk met een oplossing en meer informatie.

Kontakt informatie en vragen – Voor vragen over onze Spaanse cursussen, over de scholen en/of Universiteiten, over Spaans studeren in Spanje, over een bepaalde cursus, enz.: neem contact met ons op via e-mail, telefoon of fax.